Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Bijverwarming

Keuken Bijverwarming

Bijverwarming

Infraroodpanelen

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. 

Zeer geschikt voor badkamer bijverwarmen of als bijverwarming woonkamer. Maar ook als extra verwarming voor industriële werkplekken, atelier verwarming of garage verwarming. 

De elektrische bijverwarming is energiezuinig en ideaal tijdens het voor- en naseizoen. Vaak is het nog iets te vroeg om de hoofdverwarming te gebruiken. Gebruik daarom infrarood verwarming.

Keuken

Beste elektrische bijverwarming

De beste elektrische bijverwarming werkt met infraroodstralen. Het is de beste manier om gasloos extra warmte te generen en dat op een zuinige manier. 

Beschikbaar als lange golf infrarood bijverwarming voor in huis of een korte golf infraroodstraler als terrasverwarmer of voor industrieel gebruik. Zoals in magazijn of loods.

Een elektrische bijverwarming kan heel gericht een zone of kamer verwarmen, zonder de hoofdverwarming aan te zetten. Daardoor bespaar je flink op de energiekosten. Bovendien stoot je geen CO2 uit.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Moderne bijverwarming

Infraroodverwarming als bijverwarming is verkrijgbaar in prachtige design uitvoeringen. Een infrarood bijverwarming valt niet op. Een strak paneel aan de wand of aan het plafond.

Het warmte paneel is slechts 2 tot 3 cm dik waardoor het ruimte bespaard. Ook verkrijgbaar als mobiele verwarming op een stevige voet of op wieltjes zodat deze makkelijk te verplaatsen is. 

Een infrarood bijverwarming is de meeste zuinige en effectieve manier om een woning of bedrijfspand te voorzien van extra gezonde warmte. 

huiskamer Kies voor kwaliteit verwarming
bijverwarming klein

Mobiele kachel

Mobiele verwarming

Een mobiele kachel is ideaal als bijverwarming. Een mobiele verwarming is namelijk eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte, zone of werkplek waar extra warmte nodig is. Bijvoorbeeld omdat er een koude zone in de woonkamer bij verwarmt moet worden. Of als extra verwarming ter ondersteuning van het huidige verwarmingssysteem. 

Het grote voordeel van een mobiele verwarming is dat je deze gemakkelijk verplaatsen kan naar de kamer die je extra wilt verwarmen. Een mobiele infrarood verwarming is verkrijgbaar op een stevige standaard of een voet met wieltjes. Informeer bij infraroodverwarming Hasselt naar de mogelijkheden van mobiele kachel als bijverwarming.

Infrarood verwarming Hasselt slaapkamer 1

Elektrische bijverwarming slaapkamer

Beste bijverwarming slaapkamer

Elektrische bijverwarming slaapkamer is de oplossing voor een gezond binnenklimaat. Een slaapkamer heeft niet veel warmte nodig, maar als je bijvoorbeeld je huiswerk wilt maken of tv wilt kijken dan is extra warmte in deze ruimte gewenst. Daarom is de beste bijverwarming slaapkamer de kachel met lange infrarood stralen. 

Monteer het paneel boven het voeteneinde van het bed, zodat de stralen niet direct boven het hoofdeinde vallen. Je kan ook bijvoorbeeld een infrarood spiegel verwarming aan de wand tegenover de buitenmuur monteren. De muur droogt op, waardoor schimmels verdwijnen. Daardoor profiteer je van een juiste vochtigheidsgraad en een goede nachtrust. 

badkamer handdoekdroger

Badkamer bijverwarmen

Snelle verwarming badkamer

Badkamer bijverwarmen is met infrarood kachel een eenvoudige klus. Badkamer is een koude en vochtige ruimte waar je snel warmte wilt hebben. Een snelle verwarming badkamer is de infraroodverwarming van de Warmteshop Hasselt. Infrarood verwarming heeft een snelle reactietijd. Binnen enkele minuten voel je al de heerlijke warmte. 

Door alleen een infrarood verwarming badkamer te gebruiken wanneer je in de ruimte aanwezig bent, bespaar je energie. Daarnaast zorgt de extra verwarming badkamer ervoor dat je muren warm zijn, waardoor schimmels verdwijnen. Gezonde en zuinige warmte met onze ir warmtepanelen. Verkrijgbaar als handdoekdroger of spiegel met verwarming. 

Infrarood verwarming Hasselt zuinig 1

Elektrische kachel

Infrarood verwarming als bijverwarming

Elektrische kachel met infraroodstraling is ideaal als bijverwarming. Het geeft je extra warmte voor de koudere zones in huis of kantoor. Infrarood verwarming als bijverwarming ter ondersteuning van de hoofdverwarming. Zuinig in verbruik en ideaal als zone verwarming. Verwarm alleen de plek waar extra warmte nodig is. 

Hoe werkt infrarood verwarming als bijverwarming? Infrarood verwarming als bijverwarming werkt op basis van lange golf infrarood straling. Je monteert het paneel aan de wand of plafond voor extra warmte in de koudere zones of in ruimtes die je niet vaak gebruikt. Ideaal als badkamer bijverwarming. Elektrische kachel als mobiele verwarming. 

werkplaats verwarming Bijverwarming

Werkplek verwarming infrarood

Verwarming werkplaats

Met een werkplek verwarming infrarood kan je snel en zuinig een werkplaats verwarmen. Onze industriële verwarming is dan ook speciaal ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen, magazijnen en bedrijfshallen als verwarming werkplaats. De korte infraroodgolf werkplaats verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. 

Eigenlijk is er maar één goede oplossing om een zone in een industriële ruimte te voorzien van warmte, namelijk met een werkplek verwarming infrarood. Je verwarmt de werkplek waar de warmte nodig is. Gerichte zone verwarming voor garage of magazijn. Vraag infraroodverwarming Hasselt naar de mogelijkheden voor jouw industriële bijverwarming. 

Kies voor kwaliteit garage verwarming Bijverwarming

Infrarood verwarming garage

Garage verwarmen

De beste bijverwarming in de vorm van infrarood straling is de infrarood verwarming garage. Een garage verwarmen met warme lucht is een onbegonnen zaak. Een garage is vaak niet goed geïsoleerd, waarbij de warmte lucht snel naar buiten ontsnapt. Bovendien heb je maar tijdelijk warmte nodig in de garage, als je daar aan het werk bent of voor de was te drogen. 

Een centrale verwarming in de garage is vaak niet aanwezig. Dit zou ook een te kostbare verwarming zijn. Een garage verwarmen met een infrarood kachel is slim, efficiënt en kosten besparend. Een infraroodverwarming heeft een zeer korte reactietijd, waardoor het snel warm is. Bovendien worden de muren ook warm, waardoor vocht en schimmels verdwijnen. 

Keuken Bijverwarming

Infrarood verwarming als bijverwarming

Wat is de zuinigste bijverwarming?

Wil je meer weten over het gebruik van een mobiele infrarood verwarming als bijverwarming voor thuis, kantoor of industrieel pand? Neem dan contact op met de Warmteshop Hasselt. Onze infrarood adviseurs beantwoorden al jouw vragen. Ze geven je antwoord op de vraag wat is de zuinigste bijverwarming en advies over huis bijverwarmen.

Creëer een aangename temperatuur met een elektrische verwarming slaapkamer. Een keramische verwarming infrarood geeft lange tijd warmte af, zodat je het altijd lekker warm hebt. Kom langs infraroodverwarming Hasselt, de Warmteshop in België. In onze showroom kan je zelf de comfortabele warmte ervaren. En de verschillende soorten bijverwarmingen zien en voelen.