Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Contact

Contact met Warmteshop Hasselt

Infrarood verwarming Hasselt

Heb je vragen of wil je meer weten over onze infrarood verwarming systemen? Neem dan vrijblijvend contact met infraroodverwarming Hasselt op. Ook voor onze installatie dienst kan je ons contacteren, alsmede voor een gratis offerte aanvraag.

Wij leveren korte golf infraroodstralers voor industriële omgevingen. Alsmede voor horecaterrassen en buitenverwarming voor bedrijven. Voor de woningbouw en utilitaire bouw hebben wij design infrarood verwarming die werken met de lange golf infraroodstraling.

Wij staan klaar om je te helpen met iedere vraag over infrarood verwarming. Vul het contact formulier in en geef een kleine beschrijving van jouw warmtevraag. Wij zorgen dat een adviseur van de Warmteshop Hasselt zo snel mogelijk contact met je opneemt. 

Natuurlijk kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32 (0)13 32 12 26. Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of onze infrarood verwarming Hasselt winkel bezoeken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Warmteshop Hasselt

Steenweg 125
3540 Herk-de-Stad (Hasselt)
Tel.: 013 32 12 26
E-mail: info@warmteshop.be

Openingsuren Showroom

Op afspraak ben je van harte welkom om de showroom te bezoeken.

Carlo Rouwet Contact

Carlo Rouwet

Directeur Warmteshop Hasselt

Infrarood Warmteshop

Warmteshop Hasselt

Wil je een mobiele verwarming kopen of meer weten over werkplaats verwarming? Kom dan langs bij de Warmteshop Hasselt. Wij hebben een toonzaal waar onze infrarood verwarming oplossingen zijn uitgestald. Wij geven je advies wat de beste infrarood oplossing is voor jou. 

De meest energiezuinig verwarming is een verwarmingstoestel met infraroodstraling. Zuinig en efficiënt in verbruik en in combinatie met groene stroom CO2 neutraal. Ideaal als infrarood verwarming magazijn of als terrasverwarmer. 

Warmteshop Hasselt is gespecialiseerd in elektrische verwarmen met infraroodstraling. Gasloos en duurzaam verwarmen. Onze IR verwarming is van hoge Duitse en Europese kwaliteit. Je krijgt bij ons een goede uitleg en een lange garantie. 

Wil je meer weten over hoe werkt infrarood verwarming of is infrarood verwarming gezond? Wat de voordelen zijn van een infrarood verwarming badkamer? Neem dan contact met infraroodverwarming Hasselt. Kom langs bij onze winkel in Hasselt. Je kan voor de deur gratis parkeren bij infrarood Warmteshop Hasselt.