Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

infrarood verwarming magazijn

industriele verwarming magazijn

Infrarood verwarming magazijn

Magazijn verwarmen

Een infrarood verwarming magazijn is duurzaam en spaarzaam in verbruik. Je hoeft alleen de zone te verwarmen waar het nodig is. Magazijn verwarmen was nog nooit zo eenvoudig. 

Door elektrisch te verwarmen met infrarood heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Tevens stoot een infrarood verwarming magazijn geen schadelijke stoffen uit. 

De hoogwaardige infrarood verwarming magazijn is vrij van kunststoffen en elektrostraling. Informeer bij infraroodverwarming Hasselt naar de mogelijkheden om jouw opslagplaats te verwarmen. 

industrie verwarming

Geen CO2 uitstoot

Infrarood verwarming

Met een elektrische infrarood verwarming voor jouw magazijn te verwarmen denk je vooruit. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de voorraad van fossiele brandstoffen. 

Gebruik groene stroom, bijvoorbeeld door energie op te wekken met zonnepanelen op het dak. Je bent daardoor niet alleen goedkoop uit, je stoot ook geen CO2 uit. 

Wij noemen dit een win-win situatie. Jij profiteert van lage bedrijfskosten en het milieu wordt er ook beter van. Vraag bij Warmteshop Hasselt meer informatie aan over duurzaam magazijn verwarmen.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nooit meer een koud magazijn

Met een infrarood verwarming heb je nooit meer een koud magazijn. Geen onnodige hoge stookkosten meer doordat je het magazijn probeert te verwarmen met warme lucht. 

Via een conventioneel systeem moet er enorm veel gasgestookt worden voordat je ook maar iets van warmte voelt. Kostbaar en niet goed voor het milieu. 

De oplossing is een magazijn verwarming met infrarood. Er vindt geen onnodige verspilling plaats. De korte golf infrarood verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. 

Werkplaats verwarming warmteshop
verwarming magazijn

Elektrische verwarming magazijn

Verwarming magazijn

Met een elektrische verwarming magazijn van de Warmteshop Hasselt behoren de hoge stookkosten tot de verleden tijd. Een infrarood verwarming magazijn is duurzaam en zeer energiezuinig in verbruik. Ook geschikt als bijverwarming bij werkplekken. 

Via hete lucht blazers moet er bergen met lucht worden verwarmd om het magazijn ook maar iets warmer te krijgen. Dit gaat gepaard met hoge energiekosten. Met de ontwikkeling van de industriële infraroodstralers dalen de bedrijfskosten enorm.

Niet alleen op het verbruik bespaar je kosten, maar ook op de installatie van de elektrische verwarming magazijn. Deze is namelijk snel, want er hoeven immers geen leidingen te worden getrokken. Daarnaast bespaar je op het onderhoud, want infraroodstralers hebben geen onderhoud nodig.

verwarming magazijn infrarood

Verwarming opslagruimte

Infraroodstraler korte golf

Onze infrarood adviseurs van infraroodverwarming Hasselt helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw infrarood verwarming opslagruimte. Want de voordeligste verwarming voor magazijn is met de infraroodstraler korte golf. 

Onze experts van Warmteshop Hasselt komen graag bij jou op locatie om je advies te geven hoe je een conventioneel gas verwarmingssysteem aanpast naar infrarood verwarming. Uiteraard geven wij je een scherpe offerte en stellen een kostenbesparing berekening op.

Wij maken tevens een warmteplan waarin per werkplek en zones staat beschreven hoe wij de ruimtes indelen met de duurzame infraroodstraler korte golf. Zoals het aantal heaters, het benodigd vermogen en welk type infrarood verwarming. 

depot verwarming

Depot verwarming

Verwarming via infrarood

Depot verwarming via infrarood is een snelle en goedkope manier van verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen warmt infrarood verwarming magazijn niet de lucht, maar de objecten en personen in het stralingsgebied op.

Dit vindt plaats door middel van korte golf infrarood stralingswarmte, ook wel IR-A straling genoemd. Deze manier van verwarmen kan je vergelijken met de zon. Wanneer de zon door het raam naar binnen schijnt, warmen de voorwerpen in de kamer op. 

De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen deze weer terug de ruimte in. Daardoor ontstaat er een cyclus. De direct gestookte gaskachel maakt gebruik van warme luchtcirculatie, waarbij de warme lucht het pand in wordt geblazen. 

industriele verwarming werkplaats

Verwarmen met infrarood panelen

Schone lucht

Bij verwarmen met infrarood panelen vindt er geen luchtcirculatie plaats, zoals met een hete lucht blazer wel het geval is. Hierdoor is dit infrarood verwarming magazijn zeer geschikt voor werknemer die last hebben van allergieën of hun bronchiën. Je hebt een schone lucht.

Daarnaast werkt het infraroodsysteem geruisloos en geeft geen vieze geuren af. Door de stralingswarmte is infraroodverwarming ideaal voor grote ruimtes zoals een magazijn, garage, kantoor of loods. Er dient immers geen grote massa lucht verhit te worden.

Doordat er geen verspilling is van de energie levert een infrarood verwarmingssysteem een hoog rendement op. 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Daardoor bereik je een kostenbesparing tot wel 80%. Verwarmen met infrarood panelen is een slimme keuze.

industriele verwarming

Verwarmen met infrarood

Veilige elektrische verwarming

Verwarmen met infrarood is een veilige elektrische verwarming. Door elektrisch te verwarmen met infrarood heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Daarnaast is er geen uitstoot van schadelijke stoffen. 

Onze hoogwaardige infraroodstralers dragen het Duitse TÜV-keurmerk, welke vrij zijn van kunststoffen en elektrostraling. Er zijn bovendien geen risico’s op het gebied van gezondheid en je creëert een gezond binnenklimaat. 

De infrarood verwarmingssystemen van Warmteshop Hasselt zijn ook toegestaan voor gebruik in kritieke omgevingen, zoals in ziekenhuizen in de operatiekamers. Infrarood straling is goed voor ons. Het geeft bijvoorbeeld verlichting bij spier- en gewrichtspijnen, reumapatiënten hebben hier veel baat bij. 

industriele verwarming magazijn

Warmteshop offerte aanvraag

Hoe voordelig verwarmen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de infrarood verwarming magazijn van de Warmteshop Hasselt? En hoe voordelig verwarmen met infrarood? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een Warmteshop offerte aanvraag. 

We voorzien je graag van advies hoe jij jouw opslagplaats het beste kan verwarmen. Kom een keer langs in onze winkel in Hasselt, waar de diverse infrarood stralers korte golf staan uitgestald. Zoals de magazijn en werkplaats verwarming.

Onze infrarood heaters zijn allen van hoge Europese kwaliteit. Dit betekent dat ze zuinig, efficiënt en effectief een magazijn verwarmen. Kies voor kwaliteit onze energiezuinig wand, plafond en mobiele verwarming zijn geschikt voor professioneel gebruik in industriële omgevingen. 

mobiele verwarming

Infrarood warmteshop

Voordelen infrarood verwarming

– Energie besparing en lage bedrijfskosten
– Direct vol vermogen en geen opwarmtijd
– Zuinige lokale verwarming
– 100% veilig en betrouwbaar
– Aansturing via thermostaat regeling
– Eenvoudig te installeren
– Geen onderhoud
– Te combineren met zonnepanelen
– Gezonde warmte
– Geschikt voor zware omstandigheden, zoals natte en vochtige plekken
– Veilig gebruik in ATEX-zones