Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Is infrarood verwarming de toekomst?

Keuken Bijverwarming

Is infrarood verwarming de toekomst?

Infraroodpanelen

Is infrarood verwarming de toekomst, dat is een goede vraag. Deze vraag beantwoordt infraroodverwarming Hasselt natuurlijk met een volmondige Ja. 

Infrarood verwarming is de toekomst omdat je geen gebruik meer maakt van de vervuilende fossiele brandstoffen, zoals aardgas en olie. 

Gebruik infraroodverwarming in combinatie met groene stroom zodat je geen CO2 uitstoot. Infrarood verwarming en zonnepanelen zijn ook een zeer goed combinatie. 

badkamer handdoekdroger

Zuinig verwarmen huis

Warmtepanelen

Infraroodverwarming Hasselt is zeer zuinig in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infraroodwarmte. Dit is een heel hoog rendement. 

Doordat infrarood niet de lucht verwarmt, maar direct de objecten en mensen bespaar je op de energiekosten. Dit komt omdat je de thermostaat een paar graden lager kan zetten. 

Meubels, vloer en muren houden de warmte namelijk lang vast. Bij iedere graad dat je de thermostaat verlaagt, bespaar je al 6% op de stookkosten. Zuinig verwarmen huis. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Beste verwarming infrarood

De beste verwarming van de toekomst zijn de warmtepanelen van de Warmteshop Hasselt. Infraroodverwarming Hasselt levert alleen hoge kwaliteit verwarmingen. 

Onze infraroodkachels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zoals de warmtegeleider, oppervlakte paneel, isolatie achterkant, bekabeling en thermostaat. 

Waarom infrarood verwarming hoge kwaliteit? Alleen dan kan een lange levensduur worden gegarandeerd. Onze IR verwarming draagt keurmerken als Made in Germany, RoHS, VDE en TUV. 

Print Foto
infrarood verwarming woonkamer

Elektrisch verwarmen

Gasloos verwarmen

Elektrisch verwarmen met infraroodstraling heeft de toekomst. Volgens het Klimaatakkoord moeten we allemaal in 2050 van het gas af zijn. Gasloos verwarmen door middel van infraroodverwarming is daarom de toekomst. Begin nu al met duurzaam en zuinig verwarmen huis met infrarood panelen. Geen CO2 uitstoot in co

mobiele verwarming

Infrarood verwarming als bijverwarming

Warmtebehoefte woning berekenen

Infrarood verwarming als bijverwarming voor de koudere zones in huis of op kantoor. Met een mobiele verwarming welke je eenvoudig verplaatst naar de plek waar de warmtebehoefte is. Ideaal voor de koudere lente- of herfstdagen. Je hoeft daardoor niet een dure centrale verwarming op te starten. Laat jouw warmtebehoefte woning berekenen.

bijverwarming klein

Zone verwarming

Verwarming atelier

Zone verwarming in de vorm van bijvoorbeeld werkplaats verwarming is energiezuinig. Je spaart daardoor veel energie uit en kosten. Een werkplaats hoeft niet helemaal verwarmt te worden, alleen daar waar je aan het werk bent. Bijvoorbeeld als verwarming atelier. Richt de IR verwarming op jouw werkplek, zodat je het altijd heerlijk warm hebt. 

loods magazijn verwarming

Elektrisch verwarmen magazijn

Beste infraroodstraler

Elektrisch verwarmen magazijn is vele malen voordeliger dan de gasgestookte luchtblazers. Deze warmen de lucht op, die regelrecht door de kieren en deuren van een magazijn naar buiten waait. Infrarood verwarming magazijn warmt de objecten en mensen op. De beste infraroodstraler is met korte golf welke niet gevoelig is voor wind of tocht. 

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 11

Infrarood paneel design

Infrarood paneel eigen foto

Infraroodverwarming is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Als infrarood paneel design, hybride verwarming, korte golf heater voor industrie verwarming en als terrasverwarmer voor buiten. Infrarood paneel eigen foto uitkiezen en laten bedrukken of of kies een RAL kleuren paneel. Infraroodverwarming Hasselt monteer je aan de wand of plafond. 

infrarood verwarming eetkamer

Oplossingen infrarood verwarming

Duurzaam verwarmen kantoor

Voor kantoor verwarming of verwarming bedrijf heeft de Warmteshop Hasselt vele duurzame en zuinige oplossingen infrarood verwarming. Zoals plafondpanelen die je kan integreren in het systeemplafond. Mocht de indeling van het kantoor veranderen, dan zijn is de duurzaam verwarmen kantoor plafondpanelen eenvoudig te demonteren en verplaatsen. 

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 8

Toekomst infrarood verwarming

Elektrische verwarming toekomst

Wil je ook jouw kantoor, bedrijf of woning klaar maken voor toekomst infrarood verwarming? Kies dan nu al voor infrarood verwarming. Elektrisch verwarmen is in combinatie met groene stroom, zoals zonnepanelen, duurzaam. Je stoot geen CO2 uit. 

Door de moderne manier van huis verwarmen bespaar je direct op de kosten. Zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten en eenvoudige installatie. Kies voor kwaliteit en zuinig verwarmen. Vraag een gratis offerte aan bij infraroodverwarming Hasselt. 

Of kom lang bij de Warmteshop Hasselt. Wij hebben een toonzaal waar de elektrische verwarming toekomst kachels al werkend staan uitgestald, zoals infrarood verwarming badkamer. Wij geven je advies wat de beste elektrische verwarming toekomst is voor jouw warmtevraag.