Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Kantoor verwarming

kantoor verwarming krijtbord

Kantoor verwarming

Infraroodpanelen

Een infrarood kantoor verwarming brengt een gezond binnen klimaat. De meeste efficiënte en effectieve manier om een kantoorruimte te verwarmen is met gezonde infrarood straling. 

De lange golf infraroodstraling van een kantoor verwarming geeft gerichte en instant warmte bij het bureau of vergadertafel. Je voelt direct de heerlijke infrarood warmte op je lichaam.

Infrarood verwarming warmt niet de lucht op, zoals een cv ketel dat doet. Het warmt direct de mensen en vaste voorwerpen op. Dit is een aangename en zuinige manier van verwarmen. 

Efficiënt verwarming kantoor

Infrarood verwarming

Een efficiënt verwarmingssysteem voor het hele kantoorruimte middels infrarood straling. Dit kan bestaan uit een systeemplafond infraroodverwarming, waarvan de panelen apart van elkaar te bedienen zijn. 

Ook als bijverwarming verkrijgbaar in de vorm van een bureaupaneel. Je bevestigt het infraroodpaneel met een plakstrip aan de onderkant van het tafelblad. 

Met een bureaupaneel van 150 watt kan je met gemak een 1500 watt elektrische kachel vervangen. Nooit meer koude benen en voeten onder het bureau. Het is de ideale bureau bijverwarming. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Comfortabele werkplek

Door werkplekken te verwarmen met kantoor verwarming, kan iedereen zelf de temperatuur rondom zijn of haar werkplek regelen. 

Daardoor hebben anderen geen last van een te koude of te warme werkplek. Kantoorpanelen voor systeemplafond, bureau verwarming of als mobiele verwarming infrarood.

Door een kantoorruimte of kantoortuin te verwarmen met infrarood creëer je voor iedereen een comfortabele werkplek op kantoor. Vraag Warmteshop Hasselt voor meer informatie. 

Print Foto

Duurzaam verwarmen kantoor

Elektrische verwarming kantoor

Duurzaam verwarmen kantoor middels infrarood straling. Elektrische verwarming kantoor zet maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Dit is een zeer hoog rendement. In combinatie met groene stroom stoot je als bedrijf geen CO2 uit. Elektrische verwarming kantoor is daarom de toekomst van verwarmen.

Infraroodverwarming Hasselt biedt verschillende mogelijkheden om voor duurzaam verwarmen kantoor. Zoals plafondpanelen die je kan integreren in het rasterplafond. Infrarood panelen aan de wand in de vorm van een krijtbord verwarming bijvoorbeeld. Of een infrarood verwarming onder het bureau voor extra warmte. 

mobiele verwarming 1

Bedrijfsruimte verwarmen

Verwarming kantoor

Een bedrijfsruimte verwarmen is een uitdaging. De ene persoon heeft het namelijk sneller warm dan de andere. De grootste ergernis op kantoor is dan ook het binnenklimaat. Of het is te koud of te warm. De juiste temperatuur is natuurlijk afhankelijk van de warmtebehoefte, die per persoon verschillende is. Daarom is verwarming kantoor niet altijd eenvoudig. 

Infraroodverwarming Hasselt heeft daarvoor de oplossing. Namelijk bedrijfsruimte verwarmen met infrarood straling. Een veel voorkomende klacht op kantoor is de koude luchtstroom. Met infrarood kantoorverwarming is er geen luchtcirculatie, doordat infrarood verwarming direct de objecten en werknemers verwarmt. 

infrarood verwarming eetkamer

Infrarood verwarming bedrijfsruimte

Verwarming bedrijfsruimte

Infrarood verwarming bedrijfsruimte werkt middels lange golf infrarood straling. De objecten zoals muren, vloer en kantoormeubelen houden de warmte lange vast. Tevens weerkaatsen de stralen op bijna alles wat er in de ruimte bevindt. Als jij in het stralingsgebied bevindt, voel je van alle kanten de comfortabele infrarood warmte. 

De ideale temperatuur voor verwarming bedrijfsruimte is 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is niet prettig, maar een te hoge is ook niet goed. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn voor personeel met hart- en vaatproblemen. Met een infrarood kantoorverwarming behoud je een constant binnenklimaat waardoor de productiviteit van de medewerkers optimaal is. 

mobiele verwarming

Bureau verwarming

Infrarood bureau verwarming 150 watt

Een bureau verwarming is perfect in te zetten als bijverwarming voor medewerkers die het sneller koud hebben. Er zijn twee mogelijkheden voor een kantoor verwarmen als bijverwarming. Namelijk infrarood bureau verwarming 150 watt of een mobiele kachel. Een mobiele hetater verplaats je eenvoudig naar het bureau waar de warmte gewenst is. 

Een infrarood bureau verwarming 150 watt is een fiberpaneel van 60 x 30 x 0,5 cm welke met een plakstrip aan de onderkant van het bureaublad plaatst. De warmte straalt naar beneden waardoor je geen koude voeten en benen meer hebt. Een infrarood bureau verwarming 150 watt kan met gemak een elektrische kachel van 1500 watt vervangen.  

kantoor verwarming krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord

Infrarood paneel krijtbord

Elektrische verwarmingen van de Warmteshop Hasselt zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Zoals een infrarood verwarming krijtbord, welke we vaak terug zien op kantoren. Het oppervlak van het warmtepaneel is gemaakt van verhards ESG veiligheidsglas in een mat zwarte kleur. Je kan het paneel met echt krijt beschrijven, net zoals een schoolbord. 

Een infrarood paneel krijtbord is ideaal in bijvoorbeeld de vergaderzaal. Het combineert een kantoorverwarming met een whiteboard voor brainstorm sessies. Een blackbord warmtepaneel is daarom ook een veel geziene kachel op kantoren. Let op, gebruik het niet als een magneetbord want het IR paneel bereikt hoge temperaturen van 120 graden Celsius. 

loods magazijn verwarming

Systeemplafond verwarming

Elektrische werkplaats verwarming

Met een systeemplafond verwarming creëer je de juiste werksfeer op kantoren met als gevolg een hoge productiviteit van het personeel. De systeemplafond verwarming panelen hebben een standaard afmeting waardoor ze eenvoudig in het rasterplafond geplaatst kunnen worden. Tevens zijn ze eenvoudig te demonteren mocht de inrichting veranderen. 

Alle infrarood kantoorverwarming panelen zijn middels het thermostaat hoofdstation apart van elkaar te bedienen. Mocht het voorkomen dat één van de medewerkers het nog koud heeft, dan kan je deze werkplek bijverwarmen met een infrarood verwarming onder bureau. Met infraroodverwarming Hasselt zorg je voor een gezond binnenklimaat. 

Carlo Rouwet Contact

Advies infrarood verwarming

Warmte en werken op kantoor

Warmteshop Hasselt geeft je graag meer informatie en advies infrarood verwarming kantoor. Met onze kantoor verwarming vind je de juiste balans van warmte en werken op kantoor. Creëer een comfortabel en gezond binnenklimaat met infraroodverwarming. 

Met infraroodpanelen heb je geen luchtcirculatie, waardoor er ook geen bacteriën en stofdeeltjes in de lucht zweven. Daardoor zijn jouw medewerkers ook minder vaak ziek of verkouden. Een lager ziekteverzuim levert je direct geld op. 

Bovendien is infraroodverwarming zuinig in verbruik en kostenbesparend. Geen onderhoudskosten. Neem contact op met Warmteshop Hasselt voor advies infrarood verwarming. Ook voor infrarood verwarming magazijn of werkplaats verwarming kunnen wij je helpen.