Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Kies voor kwaliteit

werkplaats verwarming Bijverwarming

Kies voor kwaliteit infrarood verwarming

Infraroodpanelen

Kies voor kwaliteit infrarood verwarming. Verwarmen met infrarood is volgroeid en een duurzame optie. Infrarood verwarming heeft zich bewezen als een betrouwbaar, gezond en veilig verwarming systeem. 

Er nog altijd wel grote kwaliteit verschillen op de markt. Warmteshop Hasselt maakt enkel gebruik van de beste materialen. Wij leveren dan ook hoge kwaliteit producten. 

De infraroodverwarming Hasselt zijn geproduceerd in Duitsland. Onze producten hebben een aanzienlijke hogere efficiënt en een lagere verbruikskosten. 

Kies voor kwaliteit Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 8 1

Lange levensduur infrarood verwarming

Warmtepanelen

De infrarood verwarming van Warmteshop Hasselt hebben een lange levensverwachting. De ervaring heeft geleerd dat infrarood verwarming met keurmerk “Made in Germany” een lange levensduur van zeker 30 jaar hebben .

Je ontvangt dan ook bij de aankoop van onze infrarood panelen een lange garantie tussen de 2 en 5 jaar. Afhankelijk van het model, merk, vermogen en uitvoering. 

De hoge kwaliteit infraroodverwarming van Warmteshop dragen tevens het strenge Duitse TÜV keurmerk. Je bent bij ons verzekert van de beste infrarood verwarming. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Zuinige elektrische verwarming

Kies voor kwaliteit zodat je nog jarenlang geniet van een zuinige infrarood verwarming van Warmteshop Hasselt. Onze infrarood panelen zijn uiterst zuinig in verbruik. 

Door de hoogwaardige technologie in het paneel wordt maar liefst 93% van de energie omgezet in warmte. Je verliest weinig warmte gedurende het verwarmingsproces.

Een infrarood verwarming badkamer van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik slechts 0,12 euro per uur. 

kinderkamer met infrarood paneel kakatoe
infrarood verwarming woonkamer

Installatie verwarming

Lage installatiekosten

Infrarood verwarming is eenvoudig te monteren aan de wand of plafond. Er komen geen breekwerkzaamheden aan de pas. Snelle en eenvoudige installatie verwarming

Kies voor kwaliteit garage verwarming Bijverwarming

Onderhoud verwarming

Onderhoud infrarood verwarming

Infrarood verwarming heeft geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Daarom is het onderhoud infrarood verwarming nul. Profiteer van een onderhoudsvrije verwarming.

mobiele verwarming 1

Keuring verwarming

Keuring elektrische verwarming.

Elektrische infrarood verwarming moet voldoen aan belangrijke eisen en keuring standaarden. Onze IR verwarmingen voldoen aan de strenge Europese keuring verwarming. 

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 11

Kwaliteit infrarood verwarming

RoHs keurmerk

Wij verkopen alleen hoge kwaliteit infrarood verwarming. Onze producten bevatten keurmerken zoals TÜV Sud, RoHS, EMV, GS, VDE, CE en DIN-9001/9000 gecertificeerd.

Kies voor kwaliteit Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 2 1

Hoogwaardige kwaliteit

Design infrarood verwarming

De infrarood verwarmingen van Warmteshop Hasselt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze elektrische verwarming dragen dan ook het strenge Duitse TÜV keurmerk.

badkamer handdoekdroger

Design infrarood verwarming

Verwarming design radiator

Design infrarood verwarming voor iedere ruimte. Zoals badkamer spiegel met verwarming, krijtbord keuken paneel, paneel verwarming met foto , verwarming design woonkamer. 

huiskamer Kies voor kwaliteit verwarming

Infrarood verwarmings paneel

Carbon infrarood verwarming

Infrarood verwarmings paneel is bij de Warmteshop Hasselt verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een krijtbord paneel in de keuken, een paneel verwarming met foto voor in de woonkamer of een gekleurd paneel in de kinderkamer. Voor buiten is onze terrasverwarmer onmisbaar. 

De mogelijkheden van carbon infrarood verwarming zijn groot. Geschikt als hoofdverwarming of bijverwarming. Verwarming bedrijf, kantoor verwarming of werkplaats verwarming. 

Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw woning of bedrijfspand te voorzien van de aangename infrarood warmte. Kies voor kwaliteit en kom een keer langs in onze infrarood verwarming winkel in Hasselt. We leggen je graag alles uit over duurzaam verwarmen met infrarood.