Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Magazine

hoe werkt een verwarmingspaneel

Hoe werkt een verwarmingspaneel?

Hoe werkt een verwarmingspaneel eigenlijk? Een infrarood paneel werkt met onschadelijk infraroodstraling die de energie omzet in warmte. Gezonde warmte, duurzaam met groene stroom en zuinig in verbruik. Bespaar op de verwarmingskosten met infrarood verwarming.

Lees verder »
wat verbruikt een infrarood paneel

Wat verbruikt een infrarood paneel aan energie?

Wat verbruikt een infrarood paneel? Voor hoeveel watt per m3 verwarming verbruik kan je terecht bij Warmteshop. Factoren als isolatie, plafondhoogte, aantal ramen, ligging, indeling kamer en warmtevraag spelen een rol bij kosten en verbruik infrarood verwarming berekenen. Onze deskundigen houden hier uiteraard rekening mee.

Lees verder »
wat kost een infrarood paneel

Wat kost een infrarood paneel ongeveer?

Wat kost een infrarood paneel? De aanschafkosten is afhankelijk van het model, vermogen en afmeting. De installatie kan je zelf doen en je hebt geen onderhoudskosten. Het verbruik is bovendien zeer zuinig. Je bespaart met infrarood verwarming tussen de 20 en 50% op de kosten.

Lees verder »
hoe werkt infrarood paneel

Uitleg over hoe werkt een infrarood paneel

Hoe werkt infrarood paneel? Infrarood paneel is een elektrische verwarming waarbij de energie wordt omgezet in infraroodstraling. De straling warmt direct mensen en objecten op. Er is geen luchtcirculatie, geen onderhoudskosten en eenvoudige installatie. Profiteer van een goedkope verwarming met een gezond binnenklimaat.

Lees verder »
hoe ver straalt een infrarood paneel

Hoe ver straalt een infrarood paneel eigenlijk?

Hoe ver straalt een infrarood paneel? De straling van een infrarood wandpaneel is 3 meter ver. Bij een infraroodpaneel plafond reikt de straling zo’n 5 tot 6 meter. Een terras verwarmer buiten straalt 5 tot 7 meter, allen afhankelijk van het vermogen (wattage) en afmeting.

Lees verder »
hoeveel watt infrarood paneel

Hoeveel Watt infrarood paneel nodig?

Hoeveel Watt infrarood paneel heb je nodig om een ruimte goed en energiezuinig te verwarmen? Het vermogen van een infrarood verwarming is afhankelijk van een aantal factoren, zoals indeling, hoogte plafond, raampartijen en je de warmtebehoefte. Een infrarood adviseur berekent gratis het vermogen van jouw warmtepaneel.

Lees verder »
Archief infrarood verwarming magazine