Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Mobiele verwarming

mobiele verwarming 1

Mobiele verwarming

Infraroodpanelen

Een mobiele verwarming is uitermate geschikt om te gebruiken als bijverwarming bij je huidige verwarmingssysteem, zoals een centrale verwarming of warmtepomp. 

Een mobiele verwarming infrarood geeft extra warmte daar waar het nodig is. Verkrijgbaar op een stevige standaard of een voet met wieltjes, zodat deze makkelijk te verplaatsen is. 

Een flexibele verwarming met infraroodstraling verwarmt heel nauwkeurig en gericht een zone. Een koude hoek in de woonkamer of een werkplaats in een loods. Vraag onze adviseurs van Warmteshop Hasselt om meer informatie. 

mobiele verwarming

Zuinige mobiele verwarming

De mobiele infrarood verwarming is zeer zuinig in verbruik. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Je bespaart daardoor direct op de verwarmingskosten. 

Een mobiele verwarming met korte golf straling is geschikt voor gebruik in industriële omgevingen, zoals magazijn verwarming, loods of garage verwarming. 

De korte golf stralers zijn eenvoudig te verplaatsen middels het stevige handvat aan de bovenkant. Of via de standaard op wieltjes. Waar je ook werkt, binnen of buiten, je neemt de infrarood verwarming mee naar jouw werkplek. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Duurzame warmte

De elektrische mobiele verwarming met lange golf infrarood straling kan je overal in de woning plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. 

Infrarood verwarming stoot geen schadelijke stoffen uit. Infraroodpaneel circuleert niet de lucht, maar warmt direct de mensen en meubels op. 

In combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Bovendien is een infrarood verwarming zeer zuinig in verbruik. Goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee. Je hebt zelfs geen onderhoudskosten aan een mobiele infraroodverwarming Hasselt.

huiskamer-003
mobiele verwarming

Infrarood verwarming mobiel

Elektrische verwarming mobiel

Met een infrarood verwarming mobiel kan je iedere ruimte in huis eenvoudig bijverwarmen. Een elektrische verwarming mobiel is ideaal voor de koudere avonden, wanneer je nog geen hoofdverwarming aanzet. Maar wel behoefte hebt aan extra warmte. 

Een infrarood verwarming mobiel  verwarmt niet de lucht, zoals een convectie verwarming. Er is geen warme luchtcirculatie waardoor de warme lucht ook schoon blijft. De infrarood stralen verwarmen direct de vaste objecten in het stralingsgebied. 

De muur, vloer en meubels houden de warmte lange vast en geven de warmte weer terug. Doordat elektrische verwarming mobiel heel gericht verwarmt, is deze geschikt voor kleine ruimtes. Verlaat je de ruimte, dan zet je de mobiele verwarming uit. Laag energieverbruik. 

mobiele verwarming

Energiezuinige mobiele verwarming

Mobiele elektrische verwarming

Een energiezuinige mobiele verwarming is ideaal voor de koudere lente en herfstavonden. Op de dag wordt je woning nog op een natuurlijke manier opgewarmd, maar vaak zijn de avonden in de lente en herfst net iets te fris. 

Om dan een centrale verwarming op te starten is een kostbare bezigheid. Juist voor deze situaties is een mobiele elektrische verwarming ideaal. Een infrarood keramische kachels zijn namelijk binnen enkele minuten opgewarmd, waardoor je direct geniet van de warmte. 

Doordat je alleen de zone of kamer verwarmt waar jij aanwezig bent, scheelt dit enorm in de kosten. Bovendien kan je de energiezuinige mobiele verwarming eenvoudig verplaatsen. Ook ideaal als bijverwarming in de winter bij het huidige centrale verwarming systeem. 

mobiele verwarming

Mobiele infrarood verwarming

Mobiele kachel

Mobiele infrarood verwarming kan zowel als extra bijverwarming of als hoofdverwarming ingezet worden. Bij een goed geïsoleerde woning is infrarood verwarming zeer goed om in te zetten als hoofdverwarming. Door de lage warmtebehoefte blijven de energie kosten ook gering. 

In bestaande woningen met een lage isolatie waarde zijn elektrische kachels infrarood uitermate geschikt als extra verwarming. In de badkamer, kinderkamer, slaapkamer, keuken of op kantoor zorgen de infrarood panelen voor aangename directe warmte. 

Voor ruimtes die niet vaak gebruikt worden, zoals de logeerkamer, is een mobiele infrarood verwarming een slimme oplossing als bijverwarming. Als je onverwacht logeerpartij krijgt, heb je in een korte tijd de kamer heerlijk warm.

Infrarood verwarming badkamer

Mobiele verwarming badkamer

Badkamer verwarming wandmontage

Een mobiele verwarming badkamer is ideaal om deze koude en vochtige ruimte te voorzien van warmte. Infrarood verwarming badkamer is namelijk binnen 8 tot 15 minuten warm. In de badkamer wil je snelle warmte ervaren en dat is mogelijk met een IR verwarming. 

Een badkamer verwarming wandmontage is verkrijgbaar in verschillende designs. Ideaal is een spiegel met verwarming en verlichting voor boven de wastafel. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen. Teven worden de muren ook warm, geen schimmels meer. 

Prachtig is ook een badkamer verwarming wandmontage met handdoek droger. Het bovenste deel is de pure infrarood verwarming die oploopt tot 120oC. Het onderste gedeelte droogt en warmt de handdoeken op. Vraag bij infraroodverwarming Hasselt een offerte aan.

terrasverwarming

Mobiele verwarming elektrisch

Terras verwarmer

Een mobiele verwarming elektrisch als terras verwarmer mag natuurlijk niet ontbreken in jouw huishouden. De mobiele terras verwarmer met infrarood geeft extra warmte op het terras, balkon of in de tuinserre. 

De terrasverwarming plaats je overal in en rondom het huis. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteit aansluiting. Er gaat niets boven een warme avond in de frisse buitenlucht. De mobiele verwarming elektrisch is verkrijgbaar als wand-, plafondmodel of op een voet. 

Een losse mobiele terrasverwarmer is bij de Warmteshop Hasselt ook verkrijgbaar als terrasverwarmer elektrisch staand. Terrasverwarming infrarood korte golf geeft instant warmte en is niet wind gevoelig. Ideaal als terras verwarming bedrijf en particulier. 

mobiele verwarming

Werkplaatskachel

Elektrische werkplaats verwarming

Onze mobiele werkplaatskachel is in staat om snel een zone te verwarmen. In tegenstelling tot hete luchtverwarming, die warme lucht afgeeft aan de omgevingslucht, verwarmt de elektrische chauffage direct de objecten en medewerkers binnen het stralingsgebied..

Dit voorkomt onnodige stookkosten en is bijzonder praktisch in grote open ruimtes, zoals een bedrijfshal, garage of werkplaats. Zodra je de werkplaatskachel aanzet geniet je ook direct van de comfortabele hoge temperaturen van het verwarmingstoestel.

Een korte golf infrarood werkplaats verwarming heeft namelijk geen opwarmtijd nodig. Daardoor bespaar je direct op het energieverbruik en op de bedrijfskosten Een mobiele verwarming is voor werknemers die flexibele werkplekken hebben een ware uitkomst.

infrarood verwarming hasselt vestiging

Mobiele verwarming kopen

Beste mobiele elektrische infrarood verwarming

Wil je een mobiele verwarming kopen? Kom dan langs bij de Warmteshop Hasselt. Wij hebben een toonzaal waar veel infrarood verwarming toestellen al werkend staan uitgestald. Wij geven je advies welke de beste mobiele elektrische infrarood verwarming voor jou is. 

De meest energiezuinig mobiele verwarming is het verwarmingstoestel met infraroodstraling. Zuinig en efficiënt in verbruik en in combinatie met groene stroom CO2 neutraal. Ideaal als infrarood verwarming magazijn of als werkplaatskachel. 

Wil je meer weten over infrarood verwarming? Wat de voordelen zijn van een mobiele verwarming? Neem dan contact met infraroodverwarming Hasselt. Uiteraard kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Hasselt. 

Kies voor kwaliteit, onze energiezuinig mobiele verwarming elektrisch is geschikt voor zowel professioneel gebruik in industriële omgevingen. De lange golf panelen zijn geschikt voor verwarmen van woningen en als kantoor verwarming.