Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Terrasverwarmer

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 12 1

Terrasverwarmer

Terrasverwarming

Het hele jaar door genieten van zomerse temperaturen met infrarood terrasverwarmer. Je hebt het niet meer koud met een terrasverwarmer in de tuin of balkon. Terrasverwarmer zorgt voor een warme sfeer op jouw terras.

Infraroodverwarming Hasselt heeft diverse terrasverwarmingen in haar assortiment. De donker stralers zoals veranda heatstrips of de heldere straler als de Golden Tube infrarood verwarming. 

Terrasverwarming infrarood korte golf van de Warmteshop Hasselt is niet gevoelig voor luchtbewegingen. Geschikt voor particulier en zakelijk gebruik, zoals horeca terrassen. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 13

Instant warmte op terras

Verwarming terras

De terrasverwarmer van infraroodverwarming Hasselt geeft direct warmte. Je hebt geen opwarmtijd. Steek de stekker in het stopcontact en je hebt instant warmte. 

Je hoeft niet te zorgen voor voldoende gasflessen en opslag van gas. Een elektrisch terrasverwarming is duurzamer en veiliger dan een gas gestookte heater. 

Dankzij de IPX5 klasse is de terrasverwarmer bestand tegen weer en wind. Een elektrische terrasverwarming is gebruiksvriendelijk, energiezuinig en ruimte besparend. Eén ding is zeker met een elektrische terrasverwarmer heb je het buiten altijd lekker warm. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Geurloze warmte

Infrarood terrasverwarmer geeft geen nare geuren af. Je kan gerust naast de terrasverwarmer zitten. Geschikt voor wand en muur montage bij jouw tuinoverkapping. 

Met een tuin overkapping creëer je een huiskamer gevoel in de buitenlucht. Dankzij de elektrische terrasverwarmer van Warmteshop Hasselt hoef je niet te slepen met gasflessen.

Onze terrasverwarmer is ook verkrijgbaar als mobiele verwarming. Deze staat op een stevige standaard welke is voorzien van een valbeveiliging. Ook geschikt voor gebruik in gesloten ruimtes, zoals veranda of partytent. 

terrasverwarmer 2
terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 3

Terrasverwarmer elektrisch

Terrasverwarmer gas

Als je op zoek bent naar een terrasverwarming heb je keuze tussen een terrasverwarmer elektrisch en terrasverwarmer gas. Van beide varianten zijn er talloze modellen verkrijgbaar. In verschillende prijsklassen, uitvoeringen en kwaliteit. 

Elektrische terrasverwarming is zuiniger en efficiënter in gebruik dan een gasgestookte. Elektrische terrasstraler werkt via infrarood straling en kan je zowel in open als gesloten ruimtes gebruiken. Als een bijverwarming voor de tuin overkapping of verwarming parasol. 

Een terrasverwarmer gas werkt middels butaan- of propaangas en mag uitsluitend in een open ruimte gebruikt worden. De meest populaire terrasverwarmer gas is de flameheater. De bewegende vlam maakt je terras sfeervol, vooral wanneer het buiten al donker is. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 2

Infrarood terrasverwarming

Buitenverwarming

Een buitenverwarming is vandaag de dag niet meer weg te denken als je nog lang van de avonden buiten wilt genieten. Infrarood terrasverwarming is daarvoor uitermate geschikt. Geen brandgevaar bij infrarood terrasverwarming, zoals bij een terrasverwarmer gas wel is.

Bij gebruik van een infrarood terrasverwarming gloeit de lamp op, wat in de meeste gevallen rood licht oplevert. Het zet de energie direct om in infrarood warmte. De korte golf stralen zijn niet gevoelig voor windvlagen. Verkrijgbaar als heldere en donkere infrarood straler.

Bij horeca terrassen is een buitenverwarming niet meer weg te denken. Gasten blijven langer zitten waardoor je meer omzet draait, ook in de winter. Infrarood terrasverwarming is verkrijgbaar als de bekende Golden Tube, Heatstrips, Carbon en Halogeen infrarood heaters. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 12

Terrasverwarmer elektrisch staand

Welke terrasverwarmer kiezen

Een terrasverwarmer elektrische staand is erg populair, voor zowel horeca ondernemers als particulieren. Met een terrasheater verleng je het zomerseizoen. Maar welke terrasverwarmer kiezen? Er zijn vele soorten en modellen verkrijgbaar. 

Een terrasverwarmer gas is enkel geschikt voor open ruimtes, vanwege het brandgevaar. Bovendien geven gasgestookte terrasverwarming een vieze geur af. Een terrasverwarmer elektrisch kan je in open en gesloten ruimtes gebruiken. 

Een infrarood terrasverwarmer elektrisch staand is niet gevoelig voor windbewegingen. Bij een terrasverwarmer gas waait de warmte bij één windvlaag direct weg. Een elektrische terrasverwarmer op voet kan je overal neerzetten op het terras. Eenvoudig te verplaatsen.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 10

Terrasverwarming elektrisch hangend

Hangende terrasheater

Naast een terrasverwarmer elektrisch staand heeft de Warmteshop Hasselt ook terrasverwarming elektrisch hangend. Een hangende terrasheater heeft het voordeel dat je het snoer netjes kan wegwerken, waardoor er geen valgevaar is. 

Een hangende terrasheater monteer je eenvoudig aan het plafond of aan de wand van je tuinhuisje. Ook aan de muur kan je de terrasverwarming elektrisch hangend eenvoudig installeren. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra. 

Of je nu kiest voor een elektrische terrasverwarmer op voet of een hangende terrasheater. Eén ding is zeker met de korte golf infrarood terrasheater geniet je iedere dag van een warm terras. Tevens energiezuinig in gebruik, ruimtebesparend en 100% veilig. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 14

Terrasheater design

Design terrasverwarmer

Infrarood terrasheater design is verkrijgbaar als een hangende terrasheater voor aan het plafond of muur. En als een terrasverwarmer elektrisch staand. De vraag naar moderne design terrasverwarmer wordt alleen maar groter. 

Je wilt immer buiten ook een mooie ruimte creëren. Je hebt een luxe lounge set voor de tuin gekocht, en daarbij wil je ook een mooie buitenverwarming plaatsen. Creëer de perfecte sfeer met de design terrasverwarmer met ledverlichting en ingebouwde speakers. 

Ook is er design terrasverwarmer verkrijgbaar bij de Warmteshop Hasselt die bijna geen rood licht afgeven, maar juist subtiel zacht licht. Warmte, muziek en sfeerverlichting voor buiten op het terras. Informeer naar de mogelijkheden bij infraroodverwarming Hasselt.

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 22

De beste terrasverwarmer

Terrasverwarmer infrarood

De beste terrasverwarmer werkt middels elektriciteit. Een terrasverwarmer elektrisch kan je namelijk overal buiten plaatsen. Zowel bij overkappingen, als parasol verwarming, beschutte en open terrassen. Een terrasverwarmer gas mag je alleen in open ruimtes buiten gebruiken. 

Een terrasverwarmer op gas geeft bovendien een vieze geur af en is windgevoelig. Daarnaast moet je altijd slepen met de gasflessen en deze ook veilig opbergen. Met een terrasverwarmer infrarood heb je daar allemaal geen last van. 

Een terrasverwarming infrarood korte golf is direct warm, is niet windgevoelig, is reukloos en geruisloos. Bovendien is een halogeen of infrarood terrasverwarming zeer zuinig in verbruik. Daarom is de elektrische terrasverwarmer infrarood de beste terrasverwarmer. 

terrasverwarming terrasverwarmer terras verwarming 26

Energiezuinige terrasheater

Terrasverwarming winkel

De meest energiezuinig terrasheater is de terrasverwarming infrarood korte golf. Deze geeft een intense warmte af en is daarnaast niet gevoelig voor windvlagen. Het verbruik is zuinig en als je het combineert met groene stroom stoot je ook nog eens geen CO2 uit. 

Wil je meer weten over infrarood buitenverwarming? Wat de voordelen zijn van een infrarood terrasverwarming? Neem dan contact met infraroodverwarming Hasselt. Uiteraard kan je ook een bezoek brengen aan onze terrasverwarming winkel in Hasselt. 

Wij leggen je alles uit over de infrarood warmte voor jouw terras of tuin. In onze showroom Hasselt staan vele modellen uitgestald. Kies voor kwaliteit, onze energiezuinig terrasheater is geschikt voor zowel professioneel gebruik als infrarood verwarming bedrijf en voor particulieren.