Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Verwarming bedrijf

warmteshop hasselt infrarood verwarming winkel showroom

Verwarming bedrijf

Infraroodpanelen

Het regelen van het binnenklimaat op kantoren, bedrijfspanden en industriële omgevingen kan lastig zijn. Met infrarood verwarming bedrijf is dit probleem eenvoudig opgelost. 

Voor kantoren hebben wij de speciale systeem plafond infrarood panelen. De subtiele kleur wit (RAL 9016) zorgt voor een onopvallende plaatsing in een verlaagd systeemplafond. 

De korte golf infrarood stralers zijn perfect voor het verwarmen van grote industriële ruimtes, zoals garages en loodsen. De werkplaats verwarming zorgt voor gerichte warmte. 

mobiele verwarming

Zuinig kantoor verwarmen

Infrarood verwarming

Het regelen van het binnenklimaat op een kantoor is een grote uitdaging. Zeker als je iedereen tevreden wilt stellen. De infrarood systeem plafond panelen bedien je apart.

Mocht iemand nog koude voeten hebben, dan plaatsen we hiervoor een bureau fiberpaneel. Deze wordt eenvoudig onder het bureaublad middels een plakstrip aangebracht. 

Het verbruik van een bureauverwarming is zeer laag, gemiddeld 3 cent per uur. De bureau verwarming bevat slechts 150 watt. Ook ideaal als bijverwarming voor thuiswerkers. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Duurzame industrie verwarming

Met infraroodstralers verwarm je op effectieve wijze een magazijn of industriehal. Gebruik altijd groene stroom voor de duurzame industrie verwarming, zodat je geen CO2 uitstoot. 

Waarom zou je nog dure gasgestookte luchtblazers gebruiken, die niet effectief zijn? De beste oplossing om een industrieel pand te verwarmen is met infraroodstraling.

Zodra je de infrarood heater aan zet, voel je direct de warmte. Welke vergelijkbaar is met de zonnestralen. Vraag infraroodverwarming Hasselt om een gratis offerte. 

Kantoor mobiele verwarming 1
mobiele verwarming 1

Infrarood verwarming bedrijf

Verwarming voor een bedrijf

Kiezen voor infraroodverwarming Hasselt betekent dat je kiest voor een duurzame en zuinige infrarood verwarming bedrijf. Wij bieden hoogstaande service en kwaliteitsvolle oplossingen op maat. Met infrarood verwarming voor een bedrijf bespaar je op de bedrijfskosten. Dit komt omdat infrarood verwarming bedrijf maar liefs 93% van de energie omzet in infrarood warmte. 

werkplaats verwarming

Kantoor verwarming

Elektrische verwarming kantoor

De lange golf infrarood verwarming bedrijf is in het bijzonder geschikt voor kantoor verwarming en voor utilitaire bouw. Zoals voor ziekenhuizen en scholen. De elektrische verwarming kantoor is eenvoudig te integreren in een systeemplafond. Voor extra warmte bij het bureau is een bureau verwarming zeer geschikt. Nooit meer koude voeten of benen met elektrische verwarming kantoor. 

Werkplaats verwarming warmteshop

Industriële elektrische verwarming

Infrarood verwarming industrie

De industriële elektrische verwarming met infraroodstraling zijn special ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen. De infrarood verwarming industrie kan je toepassen in magazijnen, productiehallen en loodsen, waarbij ook de opslaggoederen worden verwarmd. Met een industriële elektrische verwarming bespaar je al snel zo’n 80% op de bedrijfskosten. Doordat direct de objecten verhit worden en niet de lucht. 

Infrarood verwarming magazijn

Magazijn verwarmen

Met een infrarood verwarming magazijn bespaar je direct op het energieverbruik. Door onze infrarood stralers in te zetten om voor magazijn verwarmen behoren de torenhoge verwarmingskosten tot de verleden tijd. Infrarood magazijn verwarming warmt namelijk niet de lucht op, maar direct de mensen en objecten. Zoals de goederen, vloer en muren. Zuinig jouw magazijn verwarmen met infrarood straling.

Verwarming werkplaats

Infrarood korte golf

Infrarood verwarming werkplaats is een zuinige en duurzame oplossing om deze werkruimte te voorzien van comfortabele warmte. Met een werkplaats verwarming warm je heel direct alleen de zone in de werkplaats op waar de warmte nodig is. Daardoor gaat er minder warmte verloren. Ideaal is de mobiele verwarming werkplaats welke gebruik maakt van de korte golf straling en eenvoudig te verplaatsen is.

Elektrische verwarming industrie

Industrie verwarming

De elektrische verwarming industrie is geschikt als bijverwarming voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Denk hierbij aan vochtige, stoffen of natte werkplaatsen. Alsmede explosie gevaarlijke omgevingen, zoals een ATEX-zone. Industrie verwarming van Warmteshop Hasselt betekent gasloos, duurzaam en op een efficiënte wijze verwarmen. Je geniet met een elektrische verwarming industrie van constante warmte. 

industrie verwarming

Industriële verwarming bedrijven

Energiezuinige elektrische verwarming prachtig design

Ben je op zoek naar een duurzame en kostenbesparende industriële verwarming bedrijven? Neem dan contact op met Warmteshop Hasselt. Wij leveren namelijk energiezuinige elektrische verwarming prachtig design voor bedrijven en particulieren.

De verwarming bedrijf heaters zijn speciaal ontworpen om grote bedrijfspanden, zoals kantoren, loodsen en magazijnen te verwarmen. Wij geven advies hoe je het beste jouw bedrijfsruimte kan verwarmen met infrarood verwarming. 

We stellen een warmteplan voor jouw bedrijf op. Hierin staat precies vermeld hoeveel infrarood verwarming panelen of stralers je nodig hebt om de ruimte te voorzien van aangename warmte. Vraag een gratis offerte bij infraroodverwarming Hasselt aan.