Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Waarom infrarood verwarming?

Infrarood verwarming Hasselt kinderkamer 1

Waarom infrarood verwarming?

Infraroodpanelen

Waarom infrarood verwarming zo duurzaam, zuinig in verbruik en gezond is. Dat komt omdat infrarood verwarming op een andere manier de kamer of ruimte verwarmt.

Niet de lucht wordt verhit, maar direct de mensen en objecten. Zoals muren, vloer en meubels. Deze houden de warmte lang vast, waardoor je ook lang geniet van de warmte. 

Je bespaart met infraroodverwarming 30 tot 50% op de stookkosten. Bovendien heb je geen onderhoudskosten. Daarnaast ben je in combinatie met groene stroom CO2 neutraal. 

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 3 1

Waarom infrarood verwarming kopen?

Warmtepanelen

Infrarood verwarming kopen is de slimste keuze voor duurzaam verwarmen van jouw woning, kantoor of industriepand. Infraroodverwarming is zuinig in verbruik. 

Het zet maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Bovendien is infraroodverwarming modern. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm is een infrarood paneel ruimte besparend. 

Daarnaast zijn infrarood panelen in vele prachtige designs verkrijgbaar. Bijvoorbeeld als infrarood verwarming badkamer spiegel of handdoekdroger. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Infrarood verwarming is gezond

Infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. De infrarood stralen kan je vergelijken met de warme zonnestralen, maar dan zonder de schadelijk UV-straling. 

De warmte van infrarood heeft een ontspannende werking op ons lichaam. De warmte vermindert spier- en gewrichtsklachten en verbetert de bloedsdoorstroming. 

Bovendien circuleert de lucht niet, waardoor er geen stof en bacteriën in de lucht zweven. Vooral astmapatiënten en mensen met allergieën hebben hier baat bij.  

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 2
Infrarood verwarming Hasselt badkamer 4

Installatie infrarood verwarming

Aansluiten infrarood paneel

Infraroodverwarming kent heel veel voordelen ten opzichte van een traditionele verwarming. Installatie infrarood verwarming is snel en eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is elektriciteit voor het aansluiten infrarood paneel. Je hoeft geen leidingen te leggen. 

Meer ruimte met infrarood warmtepaneel. Infraroodverwarming zijn slanke panelen van 2 tot 3 cm dik. Je installeert ze aan de muur of plafond. Ze zijn bijna onzichtbaar en je hoeft geen extra ruimte in te plannen voor een ketel, opslag van brandstof of hout.

huiskamer-003

Infrarood warmtepaneel

Verwarmingspaneel

Waarom infrarood verwarming aangenaam is? Het verwarmingspaneel geeft comfortabele warmte. Infraroodverwarming verwarmt namelijk niet de lucht maar objecten. De stralingswarmte wordt door mens en dier als zeer aangenaam ervaren. 

Daarnaast heeft een infrarood warmtepaneel een positief effect op onze gezondheid. De vochtigheidsgraad is in balans en je geniet van een schoon binnenklimaat. Vraag infraroodverwarming Hasselt naar de voordelen van infrarood panelen. 

Infrarood verwarming badkamer

Verwarmingskosten besparen

Infrarood paneel prijs

Met IR verwarming kan je op de verwarmingskosten besparen. Infrarood verwarming heeft bijzonder lage aanschafkosten en absoluut geen onderhoudskosten. De verbruikskosten van een infraroodpaneel in een goed geïsoleerde woning is bijzonder laag.

Lange golf infrarood paneel prijs begint vanaf 100 euro en kan oplopen tot 1.000 euro. Afhankelijk van het model en het vermogen. De installatie kosten zijn laag. Hoeveel energie je kan besparen, kunnen de adviseurs van infraroodverwarming Hasselt voor je uitrekenen. 

badkamer handdoekdroger

Milieuvriendelijk verwarmen

Infrarood verwarming op zonnepanelen

Waarom infrarood verwarming aanschaffen? Omdat je jouw huis milieuvriendelijk verwarmen kan. Infraroodverwarming werkt op elektriciteit, je maakt dus geen gebruik meer van de vervuilende fossiele brandstoffen. 

Infraroodverwarming stoot geen CO2 uit en vormen samen met zonnepanelen een milieuvriendelijk alternatief. Een zelfvoorzienende fotosynthetische oplossing met infrarood verwarming op zonnepanelen is zelfs nog voordeliger ten opzichte van een centrale verwarming.

Keuken Bijverwarming

Verwarmingspaneel met foto

Design verwarming keuken

Waarom infrarood verwarming modern is? Omdat infraroodverwarming in vele prachtige designs verkrijgbaar zijn. Zoals een verwarmingspaneel met foto. Kies een beeld of foto welke je op de IR verwarming wilt hebben en Warmteshop Hasselt regelt het voor je. 

Een design verwarming keuken als bijverwarming. Denk hierbij aan een krijtbord keuken paneel welke een zwart matte afwerking heeft. Het oppervlakte van het infraroodpaneel kan je met echt krijt beschrijven, zoals een schoolbord. Informeer naar de design panelen.

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood paneel voor badkamer

Infrarood paneel badkamer spiegel

Een verwarminspaneel badkamer is zeer populair. Een infrarood paneel voor badkamer staat niet alleen modieus aan de wand of het plafond. Het zorgt ook dat de badkamer muren droog worden, waardoor schimmels in de wanden verdwijnen. 

Een veel geziene combinatie voor elektrische verwarming badkamer is een infrarood paneel badkamer spiegel met een handdoek droger. Nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen, altijd een warme badkamer en droge handdoeken. 

Infrarood verwarming badkamer

Nieuwe verwarming

Elektrisch je huis verwarmen

Waarom infraroodverwarming populair is, komt omdat het de nieuwe verwarming wijze is. Gasloos en elektrisch je huis verwarmen met lange golf infrarood straling. Of zonder fossiele brandstoffen een horeca terrasverwarmer of industrieel pand verwarmen met korte golf IR stralen.

De mogelijkheden van verwarmen met infrarood zijn bijzonder groot. Wil je een mobiele verwarming kopen, een infrarood paneel aan de wand of een kantoor verwarming? Kom dan langs bij de Warmteshop Hasselt, de specialist in infraroodverwarming.

Wij hebben een toonzaal waar vele infraroodverwarming toestellen al werkend staan uitgestald. Wij geven je advies welke de beste elektrische infrarood verwarming voor jouw warmtevraag is.