Bedrijfspand verwarming

Warmteshop Hasselt

Werkplaats verwarmen met infrarood verwarming

De oplossing om een werkplaats te verwarmen zonder hoge energiekosten is met een infrarood verwarming systeem. Industriële omgevingen, zoals bedrijfshallen, magazijnen en garages zijn moeilijk te verwarmen vanwege het grote oppervlakte en hoogte van het pand. 

Een bedrijfshal verhitten door middel van convectie verwarming is een kostbare aangelegenheid. Vaak zijn de hallen, loodsen en garages niet goed geïsoleerd, waardoor de warmte snel naar buiten glipt. Om nog maar niet te spreken van deuren die open staat. 

Een goed binnenklimaat creëren in een industrieel pand waar je aan het werk bent is van belang. Het doelgericht verwarmen van een Hasselt door middel van infraroodverwarming stralers is daarvoor dé oplossing. Kies voor kwaliteit met de infraroodverwarming Hasselt.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood heaters

Infrarood heaters voor verwarmen van magazijn, loodsen of grote bedrijfshallen. Door jouw magazijn te verwarmen met infrarood straling bespaar je maandelijks enorm op de energiekosten. Geen dure lucht blazers, maar gericht werkplaats verwarmen met infrarood. 

Via een luchtverwarming systeem moet de hele massa lucht verwarmd worden, voordat je het magazijn warmer krijgt. Dit gaat uiteraard gepaard met hoge stookkosten. Door infrarood heaters toe te passen in jouw magazijn bespaar je gelijk op deze hoge verwarming kosten.

Verwarmen van een magazijn door korte golf infrarood straling is een efficiënte en duurzame manier. In tegenstelling tot traditionele verwarming systemen verwarmt infrarood verwarming niet de lucht, maar de objecten en mensen in de ruimte. Zoals de stellingen, muren en vloer. 

Een magazijn verwarmen met warme lucht is een duurzame oplossing. Infraroodverwarming Hasselt levert speciaal infrarood stralers voor industriële panden. Wij komen graag bij je langs om jou te voorzien van advies. We leggen aan je uit hoe je maandelijks bespaart op de hoge stookkosten. 

 

Warmte zoals de zonnestralen

Infrarood straling wordt vaak vergeleken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijk UV-straling. Zodra de zon door het raam naar binnen schijnt voel je de warmte om je heen. De zon verwarmt alle objecten in de ruimte zonder grote luchtverplaatsing te genereren. Zo werken ook de infrarood stralen. 

De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen het terug de ruimte in. Er ontstaat een gelijkmatige en gerichte warmteverdeling. Door de stralingswarmte is infraroodverwarming ideaal voor grote ruimtes zoals magazijnen, kantoren en loodsen. Door gericht te verwarmen, kan je ieder groot magazijn verwarmen met infrarood warmte. 

Gezonde infrarood warmte

De korte golf infrarood heaters voor magazijn of loodsen leveren een gezond binnenklimaat op. Er is geen luchtcirculatie, omdat de stralers niet de lucht verwarmen. Hierdoor heb je geen last van rond zwevende stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. Door de warme stralen ontspannen je spieren en is je bloedcirculatie beter.

De infrarood verwarming voor werkplaats is zuinig in verbruik. Doordat je niet de hele ruimte hoeft te voorzien van warmte, maar alleen de zone van de werkplaats, bespaar je al geld op de stookkosten. Deze manier van verwarmen is veel duurzamer en goedkoper. De jaarlijkse verwarmingskosten gaan daardoor flink naar beneden. 

Daarnaast creëer je een comfortabele en prettige werkplek voor jouw werknemers. De infrarood heater is niet alleen financieel interessant, maar levert ook gezonde warmte. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en werknemers heb je geen warme lucht circulatie. Dus ook geen last van rond dwarrelende stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. 

Vooral voor astmapatiënten en mensen met allergieën hebben hier veel baat bij. De warmte infrarood stralingen hebben ook nog eens een ontspannende werking op de spieren, stimuleert de bloedcirculatie en de luchtvochtigheid is daarnaast ook optimaal. 

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte