Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming Hasselt badkamer 5

Infrarood verwarming badkamer

Infraroodpanelen

Infrarood verwarming badkamer zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, wand verwarming of plafondverwarming. 

Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming met infrarood verwarming badkamer. 

Infrarood panelen badkamer zijn dankzij de IPX5 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm is een badkamer verwarming infrarood ruimtebesparend. En bovendien een aanvulling op de badkamer inrichting.

Infrarood verwarming Hasselt badkamer 3 1

Moderne badkamer verwarming

Infrarood verwarming

Een infrarood verwarming badkamer mag gezien worden in deze ruimte. De stijlvolle warmtepanelen zijn namelijk prachtig om te zien. Een foto verwarming of RAL kleuren paneel.

Combineer een infrarood badkamer spiegel met handdoek droger verwarming. Nooit meer last van een beslagen spiegel en altijd droge en warme handdoeken.

Infrarood verwarming badkamer is ook beschikbaar als vloerverwarming in de vorm van mesh matten. De elektrische verwarming mat is slechts 3,22 mm dun.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Veilige spiegel met verwarming

Infraroodverwarming Hasselt levert enkel en alleen veilige producten. De spiegel met verwarming is ontworpen om extra veiligheid te brengen in de badkamer. 

Dankzij het hoogwaardige ESG veiligheidsglas en de IP54 klasse is de infrarood badkamer spiegel met verwarming spatwaterdicht en extra sterk. Daardoor veilig te gebruiken.

Daarnaast is de infrarood spiegel verwarming voorzien van vier veiligheid schakelaars die oververhitting voorkomen. Alle materialen zijn van hoge Duitse kwaliteit. Veilig en gezond verwarmen heeft de allerhoogste prioriteit bij Warmteshop Hasselt. 

Infrarood verwarming Hasselt badkamer 2
Infrarood verwarming badkamer

Badkamer verwarming infrarood

Infrarood verwarming voor badkamer

Met een badkamer verwarming infrarood geniet je van vele voordelen. Een infrarood verwarming voor badkamer heeft bijvoorbeeld een korte reactietijd. Een snelle verwarming badkamer is wel zo prettig. Iedereen wil toch een warmte badkamerruimte betreden? 

Via de draadloze thermostaat stel je de badkamer verwarming infrarood eenvoudig in. Daarnaast blijven de verwarmingskosten binnen budget en bespaar je er zelfs energie mee uit. Een infrarood paneel badkamer is verkrijgbaar in diverse designs als bijverwarming.

Een infrarood spiegel paneel welke niet beslaat na het douchen. Of wat dacht je van een infrarood verwarming handdoek droger. Nooit meer koude handdoeken en altijd een warme badkamer. Geniet van de weldadige infrarood warmte in jouw badkamer.

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood paneel badkamer

Verwarming infrarood badkamer

Een infrarood paneel badkamer is een welkome aanvulling op deze ruimte. Doordat verwarming infrarood badkamer niet de lucht verwarmt, maar direct de vaste objecten en mensen profiteer je van zuinige en duurzame warmte. 

Bovendien staan de design infrarood verwarming van de Warmteshop Hasselt voor innovatieve en hoogwaardige warmtepanelen. Ze zorgen voor comfort en warmte in deze kille ruimte. Naast de warmte mag een infrarood paneel badkamer gezien worden. 

Geen lelijke stinkende radiatoren meer in deze ruimte. Een verwarming infrarood badkamer zorgt voor een aangenaam en gezond klimaat. Vraag infraroodverwarming Hasselt naar de mogelijkheden voor jouw badkamer verwarming en vraag een gratis offerte aan. 

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood spiegel

Infrarood verwarming badkamer spiegel

Met een infrarood spiegel verwarming heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen of baden. Dit komt omdat de infrarood verwarming badkamer spiegel warmer is dan omgevingslucht. Hierdoor ontstaat er geen condensvorming meer. 

Een infrarood spiegel is eenvoudig te monteren aan de wand waar nu ook de spiegel hangt. Het oppervlakte is gemaakt van ESG veiligheidsglas en heeft een licht verchroomd spiegel oppervlak, waardoor je alle helder ziet. 

Met infrarood spiegel paneel bespaar je tevens ruimte in je badkamer. De infrarood verwarming badkamer spiegel is namelijk flinterdun, slechts 2,2 cm. Een ander bijkomend voordeel is dat je geen lelijke radiator meer in het zicht hebt hangen.

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming handdoek

Elektrische handdoek verwarming badkamer

De infrarood verwarming handdoek droger is gemaakt van veiligheidsglas waarop één tot drie handdoek droger beugels bevestigd worden. De bevestiging van de beugels zijn bijna onzichtbaar waardoor het net lijkt of de handdoeken in de lucht zweven. 

De elektrische handdoek verwarming badkamer heeft een dubbele functie. Het is een handdoek drager en badkamer verwarming in één. Het bovenste gedeelte van het warmtepaneel is de IR verwarming, welke een temperatuur van 120oC bereikt. 

Het onderste deel van het infraroodpaneel heeft de droogfunctie voor de handdoeken. De temperatuur wordt hier maximaal 70 graden Celsius. Deze slimme combinatie zorgt ervoor dat je altijd een heerlijk warme badkamer hebt met droge handdoeken. 

badkamer plafond

Infrarood verwarming badkamer met verlichting

Badkamer verwarming

Bij een zuinige badkamer verwarming hoort ook duurzame verlichting. Waarom niet deze twee geneugten met elkaar combineren? Je krijgt dan ene infrarood verwarming badkamer met verlichting. Wel te verstaan een badkamer verwarming met led-verlichting. 

Je kan kiezen voor een frame met verlichting of een kliksysteem waarbij je de leds aan de bovenkant vast klikt via het magneet mechanisme. Een infrarood verwarming badkamer met verlichting is prachtig en zeer functioneel. 

De leds kan je in verschillende sterktes instellen. Zoals zachte sfeer verlichting of sterker licht voor als jij je bijvoorbeeld wilt opmaken of moet scheren voor de spiegel verwarming. Vraag infraroodverwarming Hasselt naar de mogelijkheden van badkamer verwarming. 

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond

Infrarood verwarming badkamer plafond

Badkamer verwarming wandmontage

De elektrische verwarming badkamer kan je monteren aan het plafond of aan de muur. Met een infrarood verwarming badkamer plafond geniet je van het voordeel dat ook de vloer warm wordt. Doordat de stralen naar beneden gericht zijn. Altijd warme voeten. 

Met een badkamer verwarming wandmontage heb je keuze uit verschillende prachtige designs. Dankzij de IPX5 klasse is de badkamer verwarming van de Warmteshop Hasselt spatwaterdicht en veilig te gebruiken. 

Houd bij de installatie altijd rekening met de veilige afstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Voor de montage van infrarood verwarming badkamer plafond of wand kan je ook onze vakkundige installatie service Hasselt inschakelen. 

Energiezuinige badkamer verwarming

Gezond verwarmen

De badkamer is één van de koudste ruimtes in een huis. De energiezuinige badkamer verwarming van de Warmteshop Hasselt is daardoor zeer geschikt om je een warm gevoel in deze kleine ruimte te geven. Daarnaast profiteer je van een lagere luchtvochtigheid. 

Zeker bij een badkamer moet je stilstaan bij gezond verwarmen, omdat schimmels zich goed ontwikkelen in vochtige ruimtes. De infrarood verwarming warmt de muren op, waardoor het vocht wegtrekt en schimmels geen kans meer hebben om zich te nestelen. 

De elektrische verwarming badkamer is zuinig in verbruik. Bijvoorbeeld een infrarood spiegel va 90×60 cm met een vermogen van 580 Watt kost gemiddeld slecht 0,58 euro. Infrarood verwarming badkamer staat voor gezond verwarmen met een hoog rendement.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond
Badkamer

Infrarood verwarming badkamer kopen

Beste infrarood verwarming badkamer

Wil je een infrarood verwarming badkamer kopen? Kom dan langs bij de Warmteshop Hasselt. Wij hebben een toonzaal waar de infrarood panelen badkamer zijn uitgestald. Wij geven je gratis advies wat de beste infrarood verwarming badkamer voor jou is. 

Wil je meer weten over badkamer infrarood verwarming? Wat de voordelen zijn van een spiegel verwarming of de Sunshower? Neem dan contact met infraroodverwarming Hasselt. Uiteraard kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Hasselt. 

Onze infrarood verwarming voor badkamer zijn allen van hoge Duitse kwaliteit. Ze dragen dan ook de nodige keurmerken, zoals TÜV-Sud, Made in Germany en VDE. Kies voor kwaliteit zodat je jarenlang geniet van een zuinige en duurzame badkamer verwarming.