Warmteshop Hasselt, de winkel & showroom voor Hasselt en omgeving.

013 32 12 26

info@warmteshop.be

Maandag-vrijdag 09:00 -1700

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming Hasselt badkamer 4

Infrarood verwarming

Infraroodpaneel

Infrarood verwarming is de duurzame en moderne verwarming van nu en de toekomst. Verwarmen zonder gebruik te maken van vervuilende fossiele brandstoffen. 

Infraroodverwarming Hasselt werkt op elektriciteit en is uiterst zuinig. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in gezonde en comfortabele infrarood warmte. Je bespaart direct op de stookkosten. 

Bij de Warmteshop staan de diverse uitvoeringen uitgestald. Kom een keer langs om de warmtepanelen te bekijken en de heerlijk warmte te voelen. Of vraag een gratis offerte aan.

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 6 1

Gelijkmatige warmte

Infrarood verwarming

Infraroodverwarming is een andere manier van verwarmen. Te vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. 

Infraroodpanelen stralen de warmte af op de objecten in de kamer. Zoals vloer, muren, meubels en mensen. De warmte die de objecten niet opnemen, wordt op een gelijkmatige manier verdeeld in de ruimte. 

Van alle kanten voel je de comfortabele infrarood warmte. Infrarood verwarming monteer je aan de muur of aan het plafond. Bij plafondmontage geniet je ook van een warme vloer.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Goed voor de gezondheid

Geen luchtverplaatsing met infrarood verarming in je woning of kantoor. Daardoor is het ideaal voor mensen met een allergie of ademhaling problemen. 

Ook reumapatiënten hebben baat bij de infraroodstraling, doordat het gewrichtsklachten vermindert. De lucht is niet droog, wat prettig is voor de ogen, keel en neus. Zeker in de winterperiode. 

De warmte van infrarood verwarming verlicht pijnen aan gewrichten en spieren. Daarnaast heb je een beter bloedcirculatie. Infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. 

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer keuken
Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 7 1

Infrarood verwarming met thermostaat

Langgolvige infrarood verwarming

Infrarood verwarming met thermostaat draagt bij de energie besparing. Dit komt omdat je de infraroodverwarming Hasselt alleen aan zet wanneer er een warmtebehoefte is. De panelen kan je afzonderlijk van elkaar bedienen. Als hoofd- of bijverwarming. 

Bovendien zorgen de langgolvige infrarood verwarming met thermostaat voor een constante temperatuur in de kamer. Ook daarmee bespaar je op de kosten. Door de snelle reactietijd kan je de kachel gerust uitzetten als je niet aanwezig bent. 

Je bedient de infrarood verwarming met thermostaat eenvoudig via de app op je smartphone. Je kan ook infrarood verwarming kopen met een plug-in of wifi thermostaat. Vraag de Warmteshop Hasselt naar de opties voor draadloze thermostaat infrarood verwarming. 

infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming met print

Infrarood paneel met foto

Infraroodverwarming Hasselt heeft diverse uitvoeringen in haar assortiment. Stuk voor stuk modern, modieus, opvallend of onzichtbaar. Een infrarood verwarming met print is een bijzondere uitvoering. Op het oppervlakte van het ir paneel kan je een foto laten drukken. 

Ontwerp je eigen infrarood verwarming met print. Dit kan een infrarood paneel met foto zijn van een schilderij van Rembrandt of een stijlvolle familiefoto. Kies het beeld of patroon wat je wilt en wij verzorgen middels een speciale printtechniek dat de print op het paneel komt. 

De infrarood paneel met foto is kras- en zuurbestendig. En natuurlijk ook hittebestendig. Infraroodverwarming wordt tussen de 85 en 120 graden, ga nooit zelf een ir paneel schilderen. Laat het aan de vakmensen van infraroodverwarming Hasselt over. 

industrie verwarming

Industrie verwarming

Verwarming voor werkplaats

Warmteshop Hasselt heeft ook speciale industrie verwarming. Deze elektrische verwarming industrie maakt gebruik van korte golf infraroodstraling. De verwarming voor werkplaats is special ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen. 

De industrie verwarming kan je gebruiken in magazijnen, productiehallen en loodsen, waarbij ook de opslaggoederen worden verwarmd. Je bespaart al snel zo’n 80% op de verwarmingskosten. Industriële verwarming voor diverse toepassingen zoals infrarood verwarming magazijn en garages. 

Onze industrie verwarming is geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Denk hierbij aan vochtige, stoffen of natte werkplaats verwarming. Alsmede explosie gevaarlijke omgevingen, zoals een ATEX-zone.

terrasverwarming particulier

Infrarood verwarming buiten

Infrarood verwarming terras

Wil je in de winter of op koudere dagen ook buiten genieten? Dat is mogelijk met infrarood verwarming buiten. De korte golf infrarood verwarming terras geeft instant warmte, wat betekent dat je direct geniet van een warm terras. 

Infrarood verwarming buiten is al jaren niet meer weg te denken bij horeca terrassen, maar ook bij particulieren zien we steeds vaker een terrasverwarmer terug. Met een infrarood verwarming terras verleng je het zomerseizoen. 

De terrasverwarming van de Warmteshop Hasselt zijn in vele modellen verkrijgbaar. Als wand of plafond model, maar ook als mobiele verwarming op een standaard. Dankzij de IPX5 klassen is de infrarood terrasverwarming waterdicht. Je kan ze gerust buiten laten staan. 

Kies voor kwaliteit Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 8 1

Infrarood verwarming hoe werkt het

Werking infrarood verwarming

Verwarmen met infrarood werkt ander. Infrarood verwarming hoe werkt het verwarmen is eenvoudig uit te leggen. Infraroodverwarming warmt niet de lucht op, zoals traditionele verwarming dat doet, maar warmt direct de objecten en mensen in de kamer op. 

De objecten zoals muren, vloer en meubels houden de warmte vast. Bovendien weerkaatsen de stralen op bijna alles wat in de ruimte staat. Indien jij je in het stralingsgebied bevindt voel je de heerlijke stralen van alle kanten op je lichaam vallen. 

De werking infrarood verwarming is dus anders dan een conventionele traditionele verwarming. Je hebt geen luchtcirculatie, waardoor je gelijk geniet van een schoon binnenklimaat. 

infrarood verwarming eetkamer

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming winkel

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en beste infrarood specialist, de Warmteshop. Wij hebben ruim 30 winkels verspreid over de gehele Benelux, waaronder infraroodverwarming Hasselt. 

Bij de infrarood verwarming winkel in Hasselt kan je terecht voor advies, een warmteberekening, alle infrarood panelen en toebehoren. Wij leggen je graag de werking infrarood verwarming uit en wat de voordelen zijn van huis verwarmen met infrarood. 

Ook voor kantoor verwarming of verwarming bedrijf kan je bij onze infrarood verwarming winkel terecht. Infrarood verwarming kopen is de beste keuze die je kan maken. Je bespaart direct op de energiekosten. Zuinig in verbruik, duurzaam en geen onderhoudskosten. 

Infrarood verwarming Hasselt woonkamer 1

Goedkoop huis verwarmen

Je huis elektrisch verwarmen

Goedkoop huis verwarmen doe je met een infrarood verwarmingssysteem van Warmteshop Hasselt. Je huis elektrisch verwarmen is de toekomst, omdat je daardoor gasloos je woning verwarmt. Je bent niet meer afhankelijk van de voorraad fossiele brandstoffen. 

Hoe je huis verwarmen zonder aardgas is eenvoudig, namelijk met de elektrische infrarood verwarming. Wij hebben voor iedere ruimte een passende oplossing. Een infrarood verwarming badkamer in de vorm van een spiegel. Of kies een infrarood paneel met foto. 

Infrarood panelen mogen opvallen, omdat ze gewoon mooi zijn. Wil je liever een onopvallend warmtepaneel? Geen probleem, IR verwarming is verkrijgbaar in alle kleuren. Vraag de experts van Warmteshop Hasselt om advies hoe je goedkoop huis verwarmen kan.